Bezoek onze locatie
Alphons Mulderlaan 1, 3829 AJ Hooglanderveen
Bel ons
033-4331180 / 06-82150726

Update Praktijk

Beste Mensen,

We zitten nog steeds in een rare periode met veel ontzeggingen in de maatschappij. Toch kunnen we heel langzaam weer steeds meer dingen gaan doen met aanpassing. Sinds 4 mei is de praktijk ook weer gewoon open met aanpassingen volgens de regels van het RIVM. Tot op heden hebben we al veel mensen mogen begroeten, welke toch de fysiotherapie erg gemist hebben. Gelukkig kunnen we deze mensen weer zo goed mogelijk helpen. In de afgelopen periode zijn er al veel mensen geweest die belden of een afspraak weer door kan gaan. We moeten echter nog veel mensen benaderen en dit kost helaas veel tijd. Mocht u op korte termijn een afspraak willen hebben, verzoek ik u contact op te nemen met de praktijk, zodat we kunnen kijken wat bij uw situatie het beste is.

Bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en we zien u graag weer terug in de praktijk

 

groet,

Julia en Gerton