Bezoek onze locatie
Alphons Mulderlaan 1, 3829 AJ Hooglanderveen
Bel ons
033-4331180 / 06-82150726

Behandelingen Patiënten

Beste Mensen,

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn binnen onze praktijk hebben wij wat aanpassingen kunnen doen. De 1,5 meter afstand kan prima gewaarborgd worden in onze ruime wachtkamer, zodat u niet geconfronteerd wordt met andere patiënten. Dit is ook goed mogelijk in onze ruime oefenzaal. Doordat wij een kleine praktijk zijn kunt u bij ons terecht voor behandeling in een veilige omgeving. Net als wat u nu al weken gewend bent in het dagelijkse leven: Houd rekening met elkaar! 

Wij beschikken over alle persoonlijke beschermingsmiddelen, t.w. desinfectie, handschoenen, mondkapjes, schorten, veiligheidsbril/scherm.

Een aantal richtlijnen voor u:

  • Kom zoveel mogelijk alleen naar uw afspraak
  • Kom niet eerder dan 5 min voor aanvang van uw afspraak
  • Was u handen bij binnenkomst met desinfectie of met water en zeep(min 20 sec.)
  • Bent u verkouden of ziek: BLIJF THUIS!
  • Neem een grote handdoek of badlaken mee naar uw afspraak

Wij proberen de praktijk weer langzaam op te schalen en begrijpen dat u al een tijdje niet de behandeling gekregen heeft die u normaal van ons verwacht. Toch kan het zijn dat wij u op dit moment nog niet van dienst kunnen zijn, doordat wij nog niet op maximaal nivo kunnen inzetten. Neemt u alstublieft contact met ons op als u vindt dat uw behandeling niet langer kan wachten.

Wij kijken er naar uit u weer in de praktijk terug te zien.

m vr gr

Julia en Gerton