Bezoek onze locatie
Alphons Mulderlaan 1, 3829 AJ Hooglanderveen
Bel ons
033-4331180 / 06-82150726

Update Fysiotherapie praktijk

In deze roerige tijden met veel aanpassingen in het dagelijkse leven, door thuiswerken, meer stress en bv langer in een rij te moeten staan bij een winkel, is het voor te stellen dat u klachten krijgt van het bewegingsapparaat. Ook klachten uit het verleden kunnen daardoor weer de kop opsteken. Laat staan nieuwe klachten door ongevallen of operatie.

Neem gerust contact op voor behandeling, op afstand(advies/controle) of kunnen we inplannen voor een contactsessie op de praktijk.

Praktijk voor Fysiotherapie Hooglanderveen is een kleine dorpspraktijk met voldoende ruimte in behandelkamers en sportzaal. Doordat de praktijk maar 2 fysiotherapeuten kenmerkt is het heel goed mogelijk om in de praktijk gezien te worden. We hebben een meer dan ruime wachtkamer, waar u alleen of hooguit met 2 personen aanwezig kunt zijn, zonder de 1,5meter grens te moeten overschrijden.

Zelfs is het mogelijk om in de sportzaal uw oefeningen te doen op de apparatuur zonder geconfronteerd te worden met andere personen.

Verder beschikt de praktijk op dit moment over de noodzakelijke persoonlijk beschermende materialen voor een behandeling volgens de richtlijnen van het RIVM.

Kortom: blijf niet met uw klachten rondlopen, maar neem in ieder geval contact op. Omdat de praktijk op dit moment niet regulier bezet is, kunt u ons mailen of de voicemail inspreken. Wij nemen dan contact met u op.

 

M vr gr

 

Gerton Jansen / Julia Braam