Bezoek onze locatie
Alphons Mulderlaan 1, 3829 AJ Hooglanderveen
Bel ons
033-4331180 / 06-82150726

Update praktijk

Beste Mensen,

In deze rare tijden is niets zeker, maar we hopen dat het leven z.s.m. weer een normale wending gaat krijgen. Tot die tijd moeten we ons aanpassen aan de mogelijkheden en dat betekend dat de praktijk in ieder geval tot 28 april is gesloten. U kunt ons nog wel telefonisch bereiken op nummer 06-51564855, via de website: www.fysiohooglanderveen.nl  of via de mail: fysiotherapie@hooglanderveen.net , maar omdat de praktijk gesloten is kan het zijn dat u een bericht moet achterlaten, waarna we u terugbellen. Dit kan een brandende vraag zijn voor uw klachten, welke niet meer behandeld worden of een nieuwe klacht. Overleg in ieder geval even met ons, wat in dit geval de beste oplossing voor u is!

 

Geen dagelijkse fietstocht of wandeling meer. En dan is de sportschool ook nog dicht en gaat de fysiotherapie niet door. Hoe blijf je fit nu het openbare leven stil ligt ??

Stay Strong….