Bezoek onze locatie
Alphons Mulderlaan 1, 3829 AJ Hooglanderveen
Bel ons
033-4331180 / 06-82150726

Aangescherpte regels Fysiotherapie

Praktijk voor Fysiotherapie Hooglanderveen blijft beschikbaar, maar “hands-on” en/of “face to face” behandelingen beperken we tot een minimum.

De update van de regering is leidinggevend voor deze maatregel. De zorg voor onze patiënten is onze grootste verantwoording, maar we moeten de veiligheid van onze patiënten en hun omgeving en onze eigen gezondheid kunnen blijven waarborgen. We volgen het advies van de Regering/RIVM/KNGF alleen de noodzakelijke zorg te verlenen in samenspraak met de huisarts of verwijzend arts.

Mensen die werkzaam zijn in de vitale beroepen, waarvan we van weten dat ze moeten kunnen blijven functioneren in de maatschappij hebben hier prioriteit. Tevens mensen die klachten hebben die een bedreiging vormen voor de gezondheid indien ze niet behandeld worden (bv na operatie) Andere zorgtrajecten zijn al enorm overbelast en we moeten voorkomen dat deze tak nog meer belast gaat worden.

We kunnen gebruik maken van een telefonisch en/of videoconsult.

We zullen per geval bepalen wat het beste voor u is en we zullen persoonlijk met u overleggen.