Bezoek onze locatie
Alphons Mulderlaan 1, 3829 AJ Hooglanderveen
Bel ons
033-4331180 / 06-82150726

Fysiotherapie Hooglanderveen voorlopig nog gewoon open

Naar aanleiding van het Corona-virus hebben wij als Praktijk voor Fysiotherapie en Manuele therapie Gerton Jansen te Hooglanderveen het volgende beleid. Wij nemen de voorzorgen in acht, volgens de richtlijnen van het RIVM. De praktijk blijft geopend, maar als u vindt, dat het voor u of uw omgeving beter is de behandeling niet door te laten gaan, dan hebben wij daar alle begrip voor

Het KNGF heeft van de huisartsen vernomen dat ze een dringend beroep blijven doen op de inzet van fysiotherapeuten voor noodzakelijke zorg. Als primair aanspreekpunt voor houding- en beweging gerelateerde zorg, zodat huisartsen en ziekenhuizen niet nog meer belast worden.

Wilt u komen voor individuele training, dan is dit mogelijk.

In geval van verkoudheid en frequent hoesten en lichte verhoging verzoeken wij u dringend uw afspraak te annuleren. Daarnaast gaan wij bekijken of de behandelingen van kwetsbare patiënten doorgang moet vinden. Uiteraard gaan wij dit met u overleggen.

Mochten er andere richtlijnen komen dan zullen wij ons beleid ook aanpassen.

Bij deze wensen wij u sterkte in deze rare dagen en blijf gezond!