Bezoek onze locatie
Alphons Mulderlaan 1, 3829 AJ Hooglanderveen
Bel ons
033-4331180 / 06-82150726

Heeft u klachten van het bewegingsapparaat, dit zijn vnl. uw gewrichten of spieren? Bij Fysiotherapie Hooglanderveen kunt u terecht voor advies en behandeling van uw klachten.

Wat is fysiotherapie?

Fysiotherapie is de behandelmethode voor klachten aan spieren, banden, gewrichten en zenuwen. Dit wordt ook wel het bewegingsapparaat genoemd. De klachten kunnen een gevolg zijn van een verkeerde houding, klachten door en tijdens het werk, vanwege een ongeval of ziekte, sportblessures of gewoon omdat het lichaam ouder wordt.

Welke behandeling is nodig bij u?

Voordat er wordt gestart met een behandeling of programma, krijgt u een persoonlijk kennismakingsgesprek met één van onze specialisten. Daarna ontvangt u een advies op maat om vervolgens aan uw klachten te werken. Ieder mens is anders, elke klacht is anders en elk lichaam reageert anders. Hoeveel behandelingen u nodig heeft, is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Fysiotherapie Hooglanderveen is gespecialiseerd in Fysiotherapie, Manuele Therapie en Sport Medische Revalidatie

Directe toegankelijkheid fysiotherapie

De fysiotherapie is direct toegankelijk voor uw klachten. Voor mensen boven de 18 jaar is geen verwijzing van uw arts nodig. Onder de 18 jaar dient er een verwijzing van een verwijzend arts te zijn. Dit geldt ook voor chronische indicaties en behandeling aan huis/tehuis.